Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | August 12, 2008

Multumesc! si Thanks!

     Inainte de a continua dezvoltarea blogului, doresc sa multumesc si pe aceasta cale catorva persoane dragi. Fara ajutorul acestor persoane, toate acestea nu ar fi fost posibile.

     In primul rand doresc sa le multumesc doamnelor Carmen Holotescu si Gabriela Grosseck pentru indrumarea primilor pasi in universul denumit microbogging. Daca fiecare dintre noi ar putea sa isi aleaga cel mai bun profesor (un “profesor minune”), fara ezitare, alegerea mea ar fi doamna Holotescu.

     Doresc sa ii multumesc si domnului Michael Stephens pentru oportunitatea oferita de a invata despre Web20 pentru bibliotecari. Desi ne despart o multime de kilometrii domnia sa ne-a oferit sansa, si noua celor care nu suntem in “state”, de a invata din experienta sa profesionala.

     Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc doamnei Claudia Serbanuta fara al carei ajutor nu puteam ajunge la aceste cursuri. Datorita doamnei Claudia am avut enorma sansa de a ajunge la deosebitii profesori Holotescu, Grosseck si Stephens. Tot doamna Claudia a fost prima persoana care a postat un comentariu pe blogul meu pentru a ma incuraja.

Multe multumiri tuturor celor 4  pentru ca mi-au permis sa fiu alaturi de ei.

Cu deosebita stima,

Stefan


Responses

  1. Iti multumesc atat in numele meu cat si al Carmenei pentru aprecieri. Speram ca, la randul tau, sa poti sa implici cat mai multi colegi in lumea minunata a web 2.0 – microblogging in special.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: