Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | Noiembrie 14, 2008

DOMINO DAY 2008

         Fiind weekend, imi permit sa scriu si despre “chestii” din categoria diverse (jucause). Despre ce este vorba? Astazi…multa lume astepta sa vada ce se va intampla cu piesele de domino. Ma refer la acea aranjare (mai mult decat artistica, mai mult decat tehnica) a pieselor de domino cu scopul realizarii unui “peisaj”, piese care se pun “in picioare” una langa alta (la distanta mica). Aceste piese urmeaza sa faca legatura intre ele (prin reactie in lant) si, in urma caderii, sa creeze acea splendoare optica. In acest an tensiunea  a fost cu atat mai mare cu cat, anul trecut nu s-a reusit ceea ce s-a propus.

         In acest an se dorea doborarea recordului din anul 2006 cand au “actionat” 4.079.382. de piese. Pregatirile din acest an au durat ~8 saptamani. O personalitate in acest domeniu este Robin Weijers. Mai multe despre Domino Day gasiti (aici) . Pentru a putea intelege mai bine despre ce este vorba, puteti cauta pe YouTube clipuri.

        SAU…si mai bine, va fac o propunere: maine la ora 13,05 (ora Germaniei) pe postul de televiziune RTL puteti vedea reluarea. Pentru a va motiva, am sa va spun ca merita: anul acesta AU REUSIT un nou record 4.345.027. de placute.

        Pana atunci, puteti vedea imagini cautand pe google (aici) . Sper ca am reusit, cu cele cateva randuri, sa va trezesc interesul.

Reclame

Responses

  1. cine nu a prins imaginile , trebuie neaparat sa le vada….ce nu mi-a placut a fost imaginea lui paris hilton…ce cauta acolo?…nu am fost foarte atenta, era important rolul ei, ca de nu, pot spune ca a fost imaginea care a stricat minunatia de record…asta, in opinia mea.
    mi-ar place sa particip la un astfel de eveniment chiar daca munca noastra de atatea saptamani s-ar destrama in cateva minutele…..propun sa batem recordul altfel…tu pleci din timisoara cu piesele, si ajungi…..unde crezi?…ai ghicit,… la bucuresti…iar eu te astept la intrare sa te conduc pana la p-ta unirii…ce record a-i bate!!!!…evident, poti avea si un grup cu care sa lucrezi, nu ma deranjeaza…cert este ca traseul va trebui neaparat sa fie timisoara-bucuresti…ce peisaj minunat va asteapta de dunare!!!!! mai gandeste-te…

  2. E fascinanta arta aceasta. Hm interesanta propunerea 😉 ta. Cum de nu ma surprinde 😀 ? Sa ma mai gandesc 😉

  3. […] Eu unul sunt fascinat de DOMINO DAY si ceea ce poate fi vazut acolo asa ca va  dau posibilitatea sa cititi un rand despre acest lucru si sa intelegeti acel DOMINO […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: