Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | noiembrie 29, 2008

SEZONUL CALENDARELOR – din REVISTE

         Putem spune ca, oficial 😉 , a inceput sezonul calendarelor. La prima “strigare” omul este tentat sa spuna ca: revistele concureaza care sa ofere un calendar mai interesant. La a doua “strigare” observam ca acest lucru este FALS sau…cel putin asa s-a intamplat in unii ani. Nu am inteles motivul pentru care o revista (care a inceput sa ofere calendare de calitate) face pauza in unii ani dar…asa s-a intamplat in trecut. Care este adevarul acestui an? Inca nu putem spune, sezonul este la inceput. Am sa va amintesc primele oferte, gasibile pe piata.

        Pentru ca, de data aceasta, nu am sa fac teoria sexelor si a revistelor, am sa ma limitez la tiparele clasice: reviste pentru femei si reviste pentru barbati. Va prezint doua exemple, cate unul pentru fiecare sex:

·        Doamnele si domnisoarele au, deja, o oferta –  revista BEAU MONDE. In aceasta revista putem gasi un calendar de birou, nu doar triunghi (simplu) ci, din cel cu spirala. Pentru a va face curiosi, am sa va arat o parte din acest calendar (coperta 😀 ):

calendar-femei

·        Domnii au, deja, o oferta – revista FHM. In aceasta revista gasim un calendar de perete. Desi pozele nu necesita varsta de 18 ani 😉 am sa ma limitez la ~a va arata un colt din coperta calendarului:

calendar-barbati

 Tind sa spun ca, la noi barbatii, au fost ceva mai sadici: riscam sa nu stim ce zi este 😉 Ne uitam la calendar, pentru a afla, si…plecam la fel de informati. Ca masura compensatorie la „sadism” ne-au oferit al doilea element pe gustul nostru: diverse exemple de modele de telefoane (poza acestora)


Responses

  1. Esti un adevarat!!!! Pentru cele care se uita numai dupa vreo 5 sau 6 reviste , esti aur la casa omului..super calendar, moda!!!!….dar, iaca, si pentru cavaleri, calendar…of, cu siguranta ai dreptate, veti cam uita zilele sau le veti cam incurca…dar, lasa, tu esti baiat istet, te vei descurca in vreun fel…!!!!!!!!! Acum, fara gluma, informatii k!

  2. Draga mea EU, va fi greu pentru noi cu calendarele 😉 Sa mai spun ca amai aparut un calendar? cel de la „iepuras”? De asta ce sa mai spun. Noroc ca suntem in luna martie 😀 altfel hihihi

  3. […] v    Calendarele din reviste au fost amintite (aici) […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: