Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | noiembrie 30, 2008

DE SFANTUL ANDREI

         De aceasta data imi va fi mai usor, nu am de ales prioritatile 😉 Astazi cei cu numele de Andrei, Andreea, Andrea…isi sarbatoresc ziua numelui. Personal, am o persoana foarte draga mie, care isi sarbatoreste ziua: este vorba de Alina (pentru unii Andreea).

        Deoarece ziua numelui, ca si ziua nasterii, trebuie sa fie una FOARTE FRUMOASA, plina de bucurie – nu am sa incep sa fac o teorie a tuturor elementelor legate de aceasta sarbatoare. Am sa invoc o scuza acceptabila: o las pe Alina, in anii viitori, sa descopere elementele legate de “folclorul romanesc”. Am sa amintesc doar ca, conform anumitor surse, dupa ritualurile stravechi – cu aceasta ocazie era Noul An “dacic”. Sa revin la ziua de astazi…

        “LA MULTI ANI!!!” cu sanatate multe bucurii si reusite “profesionale” (unde, pentru Alina, profesionale = scolare 😉 ).  Am sa mai adaug: fie ca viata sa iti ofere doar clipe frumoase, viu colorate. Ma refer doar la aspectul pozitiv al culorilor, pana in cele mai mici elemente (cotidiene), ceva de genul:

culori-x1

 

 

Spuneam de rezultate…sa fie, in continuare, asa cum m-ai obisnuit pana acum adica:

medalie-x

 

Ar mai fi multe de spus dar…stiiiii tu ce vroiam sa spun 😉

        Mai am cateva persoane, la care nu pot sa uit ca m-au ajutat cand am apelat la ele, care poarta numele sarbatorit astazi. Este vorba de fetele de la “club”: Andreea si Andrea (nu pot uita ca imi explica cineva: “Andreea, cu un e”) carora le multumesc si le doresc “LA MULTI ANI” si toate cele mentionate mai sus.

        Pentru toate cele trei domnisoare amintite mai sus si…nu in ultimul rand pentru cea cunoscuta, online, drept Tomata, o floare de ziua voastra:

trandafir-x

 

 

        Posibililor vizitatori, cu numele sarbatorit astazi, le doresc “LA MULTI ANI” si toate cele bune.

 


Responses

  1. Eu ma simt, asa ca: Multumesc. 🙂

  2. Placerea a fost a mea. Incerc sa tin minte unele zile. Te simti, in ce sens? 😉

  3. Multumesc din suflet si in numele Alinei(pentru unii Andreea), inca nu a citit aceste randuri, dar le va afla curand si sunt convinsa ca se va bucura nu mult, ci foarte mult, avand in vedere ca nu a fost tocmai o zi reusita de sf. Andrei (as putea spune ca a fost extrem de umbroasa). Ca intotdeauna, un adevarat cavaler….mutumim inca o data!!

  4. Draga mea EU, imi pare rau ca nu a fost o zi MULT mai frumoasa. Alina (pentru unii Andreea) merita o zi superba dar…ma bucur daca, macar eu, am reusit sa mai aduc o raza de „caldura”. Placerea a fost a mea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: