Postat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | Ianuarie 31, 2009

SCHIMB DE CARTI # 20

 

         Se pare ca timpul a prins viteza 😉 Spun asta pentru simplul fapt ca…parca ieri am fost la schimb de carti. E drept ca, in ianuarie a fost organizat ceva mai tarziu dar…

Am ajuns la numarul 20 cu SdC. Asa ca: va propun sa alocati o bucatica din timpul vostru pentru carti. Pentru cei din Timisoara: SdC numarul 20 va avea loc tot in aceeasi locatie (ca si in luna ianuarie):

Funky Cafe Bar (in Piata Unirii), la ora 15.00, duminica 1 februarie 2008.

 

Am sa incerc sa va “cuceresc” cu afisul acestei editii:

sdc_feb_tim1

Pagina oficiala este (aici)

Sunt pregatit cu tot felul de argumente, pentru a va corupe:

1.     iubitorii de beletristica au o oferta bogata, de carti, din acest domeniu. Am reusit sa va atrag la SdC? Inca nu? Atunci:

2.     fiecare poate gasi o “licoare magica” pe gustul sau: diverse tipuri de ceaiuri, cafele, ciocolata calda… Am reusit sa va atrag la SdC? Inca nu? Atunci:

3.     gazda noastra “Funky Café Bar” are o atmosfera retro CUCERITOARE! Cu aceste 3 argumente TREBUIA sa va fi convins. Cu toate acestea, am sa presupun ca au mai ramas cativa care nu sunt 100% siguri, asa ca:

4.     lo sa gasiti niste oameni minunati, la SdC, care fac o atmosfera foarte placuta. Timpul parca zboara in compania lor.

 

Anunțuri

Responses

  1. Am citit pe BookBlog ca schimb de carti ar fi azi. Banuiesc ca era o eroare de programe. Poate, cu putin noroc, ajung si eu la aceasta editie. Absentez nemotivat de vreo 6 editii deja…

  2. Adeline Eu am luat informatia de la Ama si de la SdC asa ca… sper ca data corecta e cea de maine. Mai bine mai tarziu decat deloc 😉 si eu incerc sa ajung. Cu siguranta esti bine primita indiferent cand ajungi. Te asteptam

  3. Vad ca ai lucrat mult p-aici de cand nu am mai trecut.Adica pe blogul tau. Dar si tu o sa ai surprize…;sunt incantata ca am mai invatat ceva.Inca ma chinui sa postez Comentarii recente.Sau Articole recente.
    Numai bine!

  4. Am incercat si eu 😉 Oricand esti asteptata, cu drag, sa treci pe aici. Am fost, am si comentat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: