Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | martie 13, 2009

DESPRE SCHIMBUL DE CARTI DIN MARTIE

 

 

 

        Teoretic, martie ar reprezenta inceputul anotimpului numit primavara. Noi am profitat inca din prima zi, de primavara si am participat la SdC. Am reusit sa ajung si eu la schimb dar…trebuie sa imi cer scuze colegilor pentru intarziere 😦

        Revenind la SdC, ce pot sa spun? Ca a fost bine – este un lucru clar pentru toti. De aceasta data am vazut si persoane noi dar au lipsit cateva persoane pe care le cunosc mai demult. Am decis sa scriu despre acest SdC deoarece am ramas dator la Andreea cateva poze 😉  In acest sens am sa si pun imediat o poza datorata 😉  :

s8302353

A fost o placere sa vad ca a revenit Rebecca, a ramas aceeasi persoana cu abilitatea de a fermeca persoanele din “auditoriu”. A fost o   placere sa o revad si ascult  pe Andra. Am reusit sa procur de la Danutz o carte pe care doream sa o citesc, cu Ama am clarificat o dilema “tehnica” legata de carti iar cu Camelia am reusit sa rezolvam “jocul identificarilor” inceput cu ceva timp in urma . A fost prezenta si Oana, de la care aveam cartea returnata cu aceasta ocazie. Trebuie sa incerc sa “fur” cateva poze de la Razvan el facand multe poze frumoase, la fel ca si Andreea – cei doi sunt specialistii   nostri. Avem o dovada si in imaginea urmatoare:

s8302347

Andreea mai are 2 poze (in care apare) dar…le gaseste ea in setul facut. Mai multe poze (aici) sau la cei doi amintiti mai sus. Avantajul, cand ai mai multi “fotografi” este acela ca …in final ai un set cu toate detaliile, fiecare fotografiind din alta (pozitie) locatie. Atmosfera din Funky a fost super, ca de fiecare data, cu deservire ok. Asa ca, pentru toti cei pasionati de lectura ( a se vedea, predominant, BELETRISTICA) SdC este ocazia de a va satisface cateva placeri.


Responses

  1. […] ***  nu se putea sa nu amintesc despre Schimbul de carte (click aici) […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: