Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | aprilie 20, 2009

IEPURAS, OUA…

 

       A venit randul celui de al doilea iepuras sa isi faca aparitia. Pentru ca ieri toata lumea era ocupata cu petrecerea sarbatorilor, am sa postez astazi cele cateva randuri. Se stie ca cei care au fost cuminti au putut sa ii scrie iepurasului in speranta ca vor primi ce isi doresc. Unele persoane au fost mai practice si … au cautat iepurasul sa ii spuna direct ce doresc sa primeasca. Eu ma aflu undeva mai aproape de a doua categorie, am gasit iepurasul pe strada in timp ce isi facea aprovizionarea. Va prezint dovada:

1-iepuras-s8302584

 

        Pe langa problema cadourilor “negociate” cu iepurasul, mai este acel obicei al vopsirii oualor. Aici este o adevarata arta in ceea ce inseamna oua vopsite. Pornind de la simpla vopsire, continuand cu lipirea unor autocolante sau… tehnici speciale de folosire a diferitelor frunzulite ce raman imprimate pe vopseaua oualor. Mai exista si arta pictarii sau… asa numitele oua incondeiate. Aici, tehnica difera in functie de artist. Personal daca este sa aleg intre modele  exacte “sobre” si cele haioase, le prefer pe cele haioase, jucause. Dovada o puteti vedea si in imaginea de mai jos:

2-s8302739

 

Pentru ca mai exista si obiceiul felicitarilor, va prezint si o felicitare cu dedicatie pentru toti vizitatorii bloguletului meu:

felicitare-iepuras-9

 

        Am mai observat o initiativa interesanta, mai ales pentru omuleti, cu un tramvai. Se calatorea gratuit si… farmecul consta in faptul ca in tramvai era iepurasul si un puisor. Din cate am observat mai erau si niste iepurite mai mici dar… nu detin detalii, am surpins totul pe fuga:

3-tramvai-bun

 

Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE! Si…sper ca iepurasul a fost unul darnic cu dumneavoastra aducandu-va ceea ce a fost cerut 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: