Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | august 25, 2009

KFC PE INTELESUL TUTUROR

        Am intrat in “hora” informarii legate de KFC asa ca incet, incet am inceput sa aflu tot felul de amanunte. M-a intrebat cineva “Ce inseamna KFC?”, fiind la inceput stiam doar ca este o prescurtare dar nu stiam de la ce. Asa ca, pentru toti cei care nu sunt familiarizati cu KFC, am sa va spun ca: KFC vine de la Kentucky Fried Chicken. Emblematic pentru KFC este Colonelul Sanders nascut in 1890 personaj care de mic a invatat sa gateasca devenind un adevarat maestru cand era vorba de anumite mancaruri. A inceput prin a servi clienti la masa din casa sa, clientii venind special pentru mancarea gatita de el. Ulterior a mers din restaurant in restaurant promovand modalitatea sa de gatire a acelor retete. El a stabilit cu restaurantele si localurile o afacere conform careia pentru fiecare bucata de pui vanduta de acestia dupa reteta sa, ei ii acordau lui suma de 5 centi. Ulterior a cedat drepturile unui grup de investitori. KFC a fost cotat la bursa in 1969. In prezent KFC opereaza sub un contract de franciza.

        Istoria KFC, la noi in tara, incepe cu anul 1997 cand a fost deschis primul restaurant de acest gen. Calitatea produselor si standardele ridicate au facut ca echipele KFC sa castige in competitie cu alte restaurante. Ca sa intelegeti cum sta treaba cu KFC am sa va prezint o bucatica din meniul Kentucky:

KFC pulpa

 

La ora actuala nu doar Bucurestiul se bucura de avantajele oferite de KFC, acesta s-a extins in diferite localitati din tara.

In prezent colectivul KFC cuprinde peste 1000 de oameni.

Reclame

Responses

  1. Articolele tale despre KFC sunt foarte documentate si bine scrise, ai talent, nu gluma.
    Succes la #olimpiada20

  2. Draga metaphor, ma bucur ca ai trecut pe aici. Legat de articole… incerc si eu cum pot. Si eu iti doresc succes la Olimpiada2.0


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: