Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | septembrie 18, 2009

CARTI SALVATE pentru voi (LA MANA A DOUA)

        Am gasit o informatie cu potential si m-am gandit sa va ofer acces la ea. Este vorba despre o posibila sursa de carte. In acest caz ma adresez mai mult bibliotecarilor si bibliotecilor scolare (sau asemanatoare…presupun eu). Informatia este utila tuturor celor carora acele titluri (din lista disponibila) le lipsesc din fond sau celor care pot utiliza inca un exemplar din titluri cautate.

        Biblioteca Centrala Universitara “Eugen Todoran” din Timisoara va ofera gratuit unele  publicatii. Exista un fisier cu cartile disponibile, cei interesati ma pot contacta sa le trimit fisierul sau, si mai bine, pot lua legatura direct cu sursa. Aceia dintre Dumneavoastra care sunt interesati de oferta sunt rugati sa comunice titlurile dorite pentru a fi pastrate.

        Ii multumesc pe aceasta cale doamnei Muntyan pentru informatia pusa la dispozitie. Persoanele interesate o pot contacta pe doamna Henrietta Alina Muntyan, sef birou Publicatii Seriale de la Biblioteca Centrala Universitara “Eugen Todoran” din Timisoara


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: