Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | septembrie 8, 2010

ALIMENTATIA PUBLICA SI LIPSA PRECAUTIEI

O sa incep prin a recunoaste ca, fata de multe domenii, exista un numar mic de domenii in care sunt orice numai flexibil nu. Ca sa fim mai exacti cand este vorba despre “INDUSTRIA ALIMENTARA” si orice ce este legat de calitatea ALIMENTELOR sunt un extremist fanatic. Da, ati citit bine…legat de ALIMENTE nu exista cale de mijoc sau alte cai decat una singura CALITATEA CU ALE EI: PURITATE, IGIENA, AMBALARE ADECVATA.

Ok, dupa parerea mea… suntem in anul 2010, secolul XXI si mileniul trei, gresesc???

Cum DOAMNE IARTA-MA sa fie posibil sa gasesti METAL in mancare???

Pai fratilor, vi se pare normal sau macar POSIBIL sa te duci la o firma care are un RENUME si se considera mare si tare, sa cumperi carne fripta si in timp ce mananci sa gasesti METAL la acea bucata de carne??? Spun metal pentru ca inca nu am reusit sa ma dumiresc ce vrea sa fie: parea initial a fi o CAPSA METALICA din acelea cu care se capseaza hartia si altele SAU eventual BUCATA DE SARMA. Personal sunt mult prea revoltat ca sa imi dau seama ce vrea sa fie dar va arat o poza (cam proasta pentru ca este facuta prin plastic, am pus spre pastrare obiectul) cu acel OBIECT METALIC.

X metal

Dragii mei sa ai probleme cu bucatari care ard mancarea prea tare si devine de o calitate proasta sau incomestibila este una DAR…SA PERMITI EXISTENTA CORPURILOR STRAINE DE ORIGINE METALICA IN MANCARE depaseste ORICE LIMITA ADMISIBILA.

Cu riscul sa fiu acuzat de orice RETRO o sa vin sa va spun ca in “ALIMENTATIA PUBLICA” TREBUIE sa faci instructaj cu toti angajatii implicati pentru a le explica normele de igiena si securitate.

Apai ce palaria mea o fi explicat acea firma daca eu gasesc OBIECT DE METAL IN MANCAREA CUMPARATA de la firma lor??????????

Oare SEFII acelei firme ca sa nu spun angajatii nu au vazut macar vreo emisiune de gen “GALILEO” sau alta in care se arata cum se verifica produsul pentru a fi de calitate???

DOAMNE IARTA-MA aici nu vorbesc despre un pui care este plin de “taplige “ de la pene pentru ca nu a fost procesat corect de catre furnizor…. aici vorbesc de PREZENTA UNUI OBIECT DE METAL PE O BUCATA DE CARNE si ca sa intelegeti revolta mea o sa spun ca este vorba de PIEPT DE PUI nici macar nu este o parte a animalului la care sa fie acele taplige de la pene DARAMITE METAL.

Cine se gandeste sa caute METAL in friptura???

Ok, sper ca acea bucata sa fi fost unica in toata istoria firmei (si tot nu avea ce sa fie acolo) asa ca o sa trec la ceva UTIL:

Vechii indieni spuneau ca atunci cand mananci toata energia ta si toata atentia ta sa fie concentrata exclusiv pe alimentul pe care il mananci si pe mancatul in sine, sa nu permiti nici macar un gand strain. Deci dragii mei CAND MANCATI CONCENTRATI-VA MAXIMUM LA CE MANCATI pentru ca este posibil sa gasiti te miri ce porcarie in mancare. Cu totii stim ca atunci cand mancam peste am fost invatati sa nu vorbim pentru a elimina riscul inecarii cu oscioarele acelea mici de peste. EI BINE INDIFERENT CE MANCATI, STUDIATI MANCAREA SI CONCENTRATI-VA EXCLUSIV PE MANCARE. Asa, in primul rand nu o sa riscati sa inghititi te miri ce porcarie de corp strain.

O sa las pe alta data explicatiile de alta natura acum vrand doar sa va avertizez de RISCURILE DIN ALIMENTATIA PUBLICA

Sa mai spun ca sunt adept al clasicului C.T.C. cand este vorba in special de ALIMENTE. Pentru tineret o sa spun ca acel CTC inseamna “Control Tehnic de Calitate”. Dar  ROMANIA NU CUNOASTE ACEASTA NOTIUNE!!!! O fi fost vreun destept care a crezut ca este o chestie comunista. Desi… stim cu totii de existenta ISO….

PE SCURT: AVETI GRIJA CE BAGATI IN GURA!!!

Trebuie sa recunosc ca AM SPERAT ca vremurile in care gaseai in mancare corpuri straine AU TRECUT SI SUNT POVESTI DE SPUS NEPOTILOR DAR SUNT REALITATI DE SPUS TUTUROR.


Responses

  1. […] Mai puteti gasi si …ce nu ar fi normal sa gasiti insa, este bine sa stiti s sa fiti precauti cand este vorba despre alimentatie si riscuri […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: