Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | ianuarie 30, 2014

OAMENI – SUFLETE

Pentru mine, sfarsitul lunii ianuarie are o insemnatate foarte mare si declanseaza trairi profunde insa diferite ca orientare: iubire si durere, ambele extrem de puternice

iubire sufletelor

Astazi mi-a trecut prin minte un gand: “Uneori, omul recunoaste valoarea unei clipe doar atunci cand ea devine amintire” si faptul ca, din pacate, de mult prea multe ori se intampla astfel.

Personal cred ( cred in sensul de traiesc cu profunda convingere) si simt  ca IUBIREA este motorul universului.

Daca iubiti, celor pe care ii iubiti, aratati asta si spuneti asta…dovediti asta. Nu lasati ca iubirea voastra sa fie presupusa sau banuita! Nu lasati ca timpul sa o deovedeasca, da este foarte bine ca timpul sa o dovedeasca dar …daca sunteti genul mai catinel e posibil sa va dea cu virgula asa ca EXTERIORIZATI cat de putin dar incepeti astazi sa faceti acest lucru. Faceti in asa fel incat ACELE persoane dragi inimii voastre sa „ia la cunostinta” prezenta iubirii din voi, iubirii pentru ei. Exista expresia „Pofta vine mancand”, stiu ca nu suna deloc romantic comparatia facuta de mine insa nu am cum sa uit cuvintele bunicii mele care mai spunea uneori ca „Sa mananci si sa te scarpini trebuie doar sa incepi” iar acest lucru eu il atribui si iubirii cu exteriorizarea de rigoare. Daca este sa imi dau cu parerea, iubind ajungi sa iubesti din ce in ce mai mult iar exteriorizand, inveti sa te exteriorizezi iar destinatarul iubirii incepe sa primeasca acel dar ce foarte greu poate sa fie egalat.

Apreciati oamenii de langa voi – atunci cand sunt langa voi! Nu spun sa nu ii apreciati dupa ce sunt departe, insa va spun sa nu asteptati prea mult fiindca e posibil sa devina mult prea mult 😦

Nu sunt un mare expert in suflete insa imi permit luxul sa afirm ca sufletele au nevoie de iubire iar atunci cand o primesc se intaresc, primesc putere. Iubirea este un bun ce poate fi luat cu noi ORIUNDE, si cand spun oriunde – ma refer indiferent in ce loc de pe acest pamant si in orice alta dimensiune sau locatie a infinitului existent.

Nu uitati ca , in mod normal, iubirea naste iubire.

Daca doriti, o sa va dau si cateva informatii mai tehnice, referitor la iubireȘ

Au fost facute, de-a lungul timpului, cercetari si in  urma experimentelor si studiilor realizate s-a ajuns la concluzia ca inima noastra poate percepe semnalele electromagnetice emise de alte persoane, fie persoane cu care avem o legatura apropiata, fie oamenii din jurul nostru.

Ori de cate ori noi simtim o stare de iubire pentru cineva, transmitem practic un semnal electromagnetic foarte puternic pe care inima si mai apoi creierul acelei persoane il recepteaza si il proceseaza, chiar daca persoana respectiva nu constientizeaza desfasurarea acestor procese subtile.

Oamenii mai senzitivi  percep in mod direct aceste vibratii, vad campul energetic al oamenilor cu care intra in contact si simt energia anumitor locuri sau lucruri.

IUBITI si LASATI-VA IUBITI!!!

Eu sunt unul dintre oamenii norocosi care a primit o adoua sansa si a vazut cum este sa apreciezi pe cineva dupa ce nu il mai ai fara sa fiu nevoit sa nu ii mai am asa ca …invatati din experienta (sa nu spun direct: din greselile altora), nu aveti neaparata nevoie de experiente proprii. Se spune in popor ca „Inteleptul invata din greselile altora” la care vin eu si mai adaug ideea ca: cel care invata din greselile altora isi economiseste propria taxa de scolarizare.

Haideti sa invatam din experientele altora si sa incepem sa APRECIEM SI IUBIM pe cei din jurul nostru, exploatand la maxim timpul in care inca sunt langa noi.

Iubiti sufletele din oamenii de langa dumneavoastra.

Imi permit sa va sugerez sa priviti si sa iubiti pe cei dragi exact asa cum o fac INGERII, ei ne privesc si ne iubesc fara sa judece defectele , ne privesc si iubesc cu acea IUBIRE ADEVARATA.

FITI UN INGER pe acest pamant, printre oamenii din jurul vostru.

Fiti ceea ce sunteti fiindca, in esenta voastra, sunteti un inger pe pamant.

Iubiti sufletul si esenta divina din celalalt , asa nu aveti cum sa gresiti. Despre NAMASTE, cu alta ocazie 😉

Atunci cand iubim esenta din oameni, avem avantajul ca vom continua sa iubim independent de alti factori inclusiv plecarea in alte „planuri”

A sa va fac o destainuire, in ideea ca poate o sa va usureze unele aspecte ale vietii si, cu siguranta, daca veti percepe asa o sa faceti mult bine.

Exista o teorie mai putin oficiala care ne propune sa privim „lumea de dincolo” ca pe un loc in care exista hotele la care se cazeaza sufletele. Aceste hotele au „stelele” pamantene de evaluare incluse in aceeasi cladire, avand la primele nivele 5 stele, apoi 4 stele si tot asa pana ajungem in pod in camarute micute saracacioase.

Am o veste buna si proasta in acelasi timp: Noup, nu se poate plati cazarea cu BANI!

Nivelul de lux al camerei depinde de cat de mult a fost iubit acel cineva, de numarul persoanelor de a caror iubire a beneficiat si de intensitatea acelor sentimente.

Inca o veste buna si proasta este aceea ca, cu timpul se poate scadea nivelul de lux proportional cu itensitatea si numarul „banilor-iubire”.

Va propun sa va ganditi la aceasta posibilitate si laTOT ce implica ea.

Ajungem tot la IUBIRE si la sufletele din oamenii care se afla in jurul nostru.

Deoacamdata nu am sa intru in teorii karmice si alte cele fiindca dorinta mea este aceea ca dumneavoastra sa nu uitati sa iubiti atat pe cei care sunt in lumea dumneavoastra materiala (in sensul celor  care sunt cu trupul langa noi) cat si pe cei care nu mai sunt langa voi cu trupul.

Stiti care este momentul optim pentru a incepe schimbarea in bine sau pentru a intensifica cele existente?

ASTAZI ESTE MOMENTUL OPTIM!!!

Cineva spunea ca noi nu avem sulet……..noi SUNTEM SUFLET ce are un corp.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: