Publicat de: bibliotecaexersare Marazan Stefan | iulie 4, 2010

HAPPY 4th OF JULY 2010

A sosit si acea zi in care ma adresez preponderant prietenilor mei din sau plecati in “tara mai calda”unde 4 iulie are o semnificatie aparte. Pentru inceput am sa enumar doar pe cei doi care au legatura cu acest blog, lor datorandu-se pornirea acestui blog: CLAUDIA SERBANUTA cea careia i se datoreaza toate cunostintele mele legate de web 2.0, fara ea nu ajungeam sa cunosc acest univers misterios dar  util (multumesc pentru tot) si MICHAEL STEPHENS (Thank you for all that i learn from you) cel de la care am invatat efectiv sa aplic cunostintele web 2.0.

Nu am sa fac o lista cu toti cei de acolo de la care am avut ceva de invatat profesional, ei fiind multi, ci o sa o amintesc doar pe Hermina Anghelescu de la care am invatat multe si prin care am cunoscut multe persoane din sistem.Transmit salutari tuturor celor care nu sunt mentionati.

Evident aici mai intra si toti prietenii mei din universul online, de pe FB sau alte “surse” 😉

Sper ca toti sa aveti parte de clipe frumoase petrecute de cei dragi.

Si ceva traditional pentru cei de acolo:


Răspunsuri

  1. Multumesc de ganduri Stefan. Munca si meritele sunt ale tale. Eu nu am facut decat sa trimit un anunt pentru ca cei pregatiri (asa cum erai tu) sa poata merge mai departe in descoperirea web 2.0.
    Verifica-ti mailul 🙂

    • Ma bucur ca ai trecut pe aici, placerea si onoarea sunt ale mele.
      Cum spuneam, tie iti datorez cunostintele din domeniu deoarece de doua ori am profitat de informatia detinuta de tine: si in cazul cunostintelor furate de la Cami Holotescu si in cel al cunostintelor furate de la Michael. Pot doar sa iti multumesc pentru tot.


Lasă un comentariu

Categorii